Wednesday, November 25, 2015

Naopaka jesen


Prvo saobraćajka (istegnuća, uganuća, rehabilitacije) pa eksplodira akumulator.

Usred važne organizacije padnem i iščašim zglob.

Kao šlag na sve - lopovi upadnu u stan, pokradu sto se pokrasti moglo i zbrišu.

A vi kako ste?

9 comments:

 1. Huj ženo... baš mi je žao. :( Ne daj se!

  ReplyDelete
 2. Ma , mi smo standardno, guramo kako mormo, ovo sto vas je yadesilo je uzas mad uzasima i nadam se da ste dobro, da si ti bolje zdravstveno, a ovoostalomaterijalno ce se uvek nekako nadoknaditi. Drzi sei hrabro i sa srecom u svakom pogledu! Te sakam!

  ReplyDelete
 3. Ajoj sranje :( Da ko baba kažem - nek ste vi samo živi i zdravi :D (nemoj me ubiti xD) Nadam se da će te sad triput lupiti neka jako dobra vijest nakon ovakvih sranja :\

  ReplyDelete
 4. Žao mi je zbog svega što ti se desilo, ali glavu gore i smej se! Od avgusta 2014-te koksaki, temperatura non-stop, povredim se u aprilu žestoko, šivenje na živo, gips, rehabilitacije i sada idem na fizikalnu. Za tatu mi znaš, bolje ne može da bude... Zato ti sa punim pravom kažem glavu gore, jaka si žena, pametna, bori se, ne daj se! Ljubim te :* PS: i ja sam izvrnula članak, da napravimo takmičenje ko je veći baksuz? Koga je poterao veći maler? Ko se jače smeje?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eksplodirao mi sporet danas dok sam kuvala supu da skinem temperaturu 39,5C jer sledeca 4 dana radim bez spavanja i jela :)

   Eto tako, gospodine Maleru..a sad mrs' na neki drugi kontinent! :)))

   Delete
  2. Je li tesno nam je definitivno :D Ćuti, ja sam mesec dana pila antibiotike, em sam kašljala i bila bolesna kao pacov, em sam dobila početni mastitis. Nisam ni znala da zapaljenje dojke može da dobije žena koja nije rađala. Što boli u p.m. da budem kulturna. A dnevno 1000mg, razbili su mi želudac i creva su mi provrištala. Dadoh ove godine 2500 evra na lečenje, kao da nemam zdravstveno osiguranje. Znači ženo samo se smejem, nisam odlepila, na protiv ne dam sebi da odlepim. Kada te sve nervira, dođeš sebi na kraju, skontaš da možeš ili da se ždereš ili da uživaš. Neki nadrealni osećaj, očigledno da sam u muci avanzovala na neki "viši nivo svesti", ebem li ga šta, ali ja sam odlučila da uživam. Tamjan i sveta voda, ne može da škodi. Nisam neki veliki vernik, ali valja se :))) Ima još jedna pišijada na tu temu, ali to ću da ti pustim na pp, nije za javnost :D

   Delete
 5. Ooo bre sestro slatka, pa hoce li taj Marfi a i drug mu Maler da te malo ostave na miru?? Haos do haos, iliti tragikomedija, samo se nemoj nervirati (mnogo) i glavu goreeee!!

  ReplyDelete
 6. OMG :O
  u svakom slučaju sam bolje. eksplodirao akumulator?! evo mi nove fobije, osjećam je kako se stvara...

  nadam se da će uskoro krenuti na bolje :*

  ReplyDelete
 7. OMG, pa ima li šta da te je zaobišlo?! :(
  Evo jesen samo što nije prošla, odneće i taj maler sa sobom!!!
  :*

  ReplyDelete