Tuesday, April 14, 2015

Blogorođendanske brbljarije


I tako.. Pepeljugisanje napunilo 4 a ja , kao svaka odgovorna "majka", umalo da zaboravim. Da nije ovih pilića i jaja sto još uvek iskaču iza svakog ćoska..ehh..

Paketić za giveaway još nije spreman pa se igramo tek tamo oko vikenda :) Ovo sunce totalno mi je pomutilo pamet, u kuću ulazim tek kad je vreme za spavanje. Rascvetalo se drveće, sve se zeleni i miriše pa je gre'ota to propuštati :)

Pre nego što naređam play listu za večerašnju žurku, moli se zli patuljak koji mi je ukrao karticu sa slikama za postove da mi je vrati..ili bar da se javi žbun kraj kog sam je posejala dok sam prevrtala lakove.

Hajd', lepo se zabavite!


                                                                   

                                               

                                                       


11 comments:

 1. Opaaaa, rodjendan!! e pa srecan rodjendan!! sad cu da se bacim na mjuzu, taman da imam sta da slusam dok se zagrevam za nove poslovne pobede!! Divan dan divan dan!!

  ReplyDelete
 2. srećan rođkas, evo vučem te za uši da porasteš velika :) muzikca je vrh, evo sve vrckam :)

  ReplyDelete
 3. Sretan blogorođendan ^^. I sretan Vaskrs ^^

  ReplyDelete
 4. Sretan blogorodjendan, opa pa fina je to vec brojka. :-) Ja sad tek vidim, nigdje me nema, niti sta pisem, nista sta stizem citati. Svidja mi se odabir pjesama, posebno zadnja, a obozavam soundtrack od Nashvilla ( seriju bas i ne tako ). Pozdravcic :-*

  ReplyDelete
 5. Sretan ti blogorođendan and manyyyy moreeeee ♫ :D

  ReplyDelete
 6. sretan ti blogorođendan!!

  ReplyDelete
 7. sretan ri blogorođendan, sad si zbilja već velika cura :D

  ReplyDelete